Štampa i vez na tekstilu

Prepoznajemo se...

O nama

U proteklih 20 godina uspešno smo prešli dug i zanimljiv put, pun profesionalnih izazova, od male zanatske radionice za sito štampu osnovane 1998. godine, do privrednog društva CT Media Textile Printing d.o.o. sa sedištem u Kragujevcu koje je postalo regionalni lider na tržištu tekstilnih proizvoda, štampe i veza na tekstilu.

Kompaniju danas čine dva proizvodna pogona savremene tehnologije – "Proizvodnja tekstila" i "Štamparija", kao i dizajn studio. Razvili smo vlastite robne marke tekstila i HTZ zaštitnih radnih odela. Posvećen i odgovoran menadžment, razvojni i prodajni tim, dobro edukovani i motivisani kadrovi (preko 30 zaposlenih i spoljnih saradnika) daju snagu našoj kompaniji. Takođe naš portfolio čine i dobavljači kvalitetnih tekstilnih materijala, boja i komponenti za sito i digitalnu štampu, kao i ozbiljan broj vrlo zadovoljnih kupaca u zemlji i inostranstvu.

Pogon "Proizvodnja tekstila" zahvaljujući kvalifikovanim i dobro obučenim kadrovima, savremenim mašinama i materijalima uspešno i blagovremeno prati zahteve kupaca. Šivenje tekstilnih proizvoda kao što su majice, duksevi, trenerke i HTZ radna odela je bazirano na svakodnevnom usavršavanju novih modela prilagođenih sve zahtevnijim potrebama tržišta. Svi materijali koji se koriste u procesu proizvodnje tekstila su visokog kvaliteta i prošli su kontrolu ovlašćenih laboratorija kako bi ispunili najstrožije zahteve tržišta.

U sklopu preduzeća je i proizvodni pogon štampe na tekstilu, jedinstven u regionu po velikom kapacitetu, mašinama i  opremi, tehnologiji i specijalizovanim kadrovima koji se kontinuirano usavršavaju i edukuju. Između ostalog, posebno želimo da istaknemo, da posedujemo dve automatske mašine za štampu na tekstilu, od kojih je jedna po svojim karakteristikama najveća visokoproduktivna mašina u Srbiji. U procesu štampe na tekstilu koristimo najsavremenije komponete i boje koje ispunjavanju vrlo stroge zahteve OEKO-TEX Standard 100, a posebno bi istakli primenu boja i komponenti na vodenoj osnovi.

Veliki kapacitet štampe, kvalitet otiska i poštovanje rokova je ono po čemu nas poslovni partneri prepoznaju.

Takođe, u mogućnosti smo da ponudimo uslugu veza na najsavremenijim kompjuterizovanim i visoko produktivnim mašinama ZSK koje mogu u optimalnom roku i visokom kvalitetu da odgovore potrebama naših klijenata.

U sedištu naše kompanije posedujemo savremen izložbeni prostor (show room) gde su izloženi naši tekstilni proizvodi, uzorci i primeri štampe na tekstilu, kao i široka lepeza promo business artikala.

Viziju našeg poslovanja možemo sažeti u nekoliko elemenata: kvalitet proizvoda, održiv razvoj, primena novih tehnologija i materijala, novi proizvodi, kao i negovanje ljudskih resursa uz kontinuiranu edukaciju. Naša kompanija želi da postigne i održi vodeću poziciju na tržištu kada je reč o štampi na tekstilu i plasmanu tekstilnih proizvoda, a posebno HTZ radnih odela.

Ostvarivanje naših ciljeva želimo da postignemo kroz odnos zasnovan na obostranom poverenju, lojalnost i profesionalizam, kao i predviđanju i odgovaranju na potrebe svojih klijenata.

Izdvajamo iz ponude!

Najtraženiji proizvodnji u poslednjih 30 dana